Haapamäen Helluntaiseurakunta


Minä nostan silmäni vuoria kohti: mistä tulee minulle apu? Apu minulle tulee Herralta, joka on tehnyt taivaan ja maan.
- Psalmi 121:1-2

Haapamäen Helluntaiseurakunta pähkinänkuoressa

Missä?

Rukoushuoneemme sijaitsee Keuruun Haapamäen kylällä, mutta seurakunta toimii laajemmalti. Pastorimme Kai Kangas johtaa seurakuntaa ja sen toimintaa yhdessä vanhimmiston ja johtoryhmän kanssa.


Miten?

Seurakuntamme palvelee kaikkia ihmisiä kertomalla heille mahdollisuudesta päästä Jumalan yhteyteen sekä olemalla jäsenilleen hengellinen koti ja rakastava yhteisö.Kuinka?

Seurakuntamme on hengellinen koti kaikenikäisille. Se toteutuu esimerkiksi sekä lapsi-, nuoriso, ja perhetyön kautta että vanhustyön ja vähäosaisten auttamisen kautta.
Tulevia tapahtumiaJumalanpalvelus

Puhuu: Eija Saarenmaa

Juontaa: Kaisa Aro-Panula


Rukouksen ilta

Rukoushuone (Ritokankaankuja 3)

Johtaa: Seppo Viikki


Ehtoollisjumalanpalvelus

Puhuu: Kenneth Karppinen

Juontaa: Kyösti Viikki


Uusimmat artikkelitAjankohtaisia

Kesäleiri 2021

Tulevan kesän lasten ja varhaisnuorten kesä leiri on tarkoitus järjestää yhdessä Ähtärin helluntaiseurakunnan kanssa Riihon leirikeskuksessa 29.6 – 2.7.2021. Leiri alkaa tiistaina alkuillasta ja päättyy perjantaina aamupäivällä.

Lue lisää...

Pastorin kynästä

'Hyvät, pahat ja rumat'

Meillä on inhimillinen taipumus yksioikoisesti jakaa ihmiset kahteen pääluokkaan, hyviin ja pahoihin. Tämä korostuu niin, että ihmiset, joilla on taipumusta hyvin mustavalkoiseen ajatteluun syyllistyvät enimmin tällaiseen asioiden yksinkertaista miseen.

Lue lisää...

Tarina kertoo

Currently there are no news items.